Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН: "Кролевеччина вже розпочала опалювальний сезон."

Дата: 12.10.2023 11:39
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Зазвичай він починався з 15 жовтня, однак все залежить від погодних умов. Так, з 09 жовтня, теплом забезпечено Кролевецьку лікарню, а з 11 жовтня увімкнено опалення у закладах освіти та об’єктах соціальної сфери.

Протягом літнього періоду у котельнях громади тривали підготовчі роботи. Проведено комплексне обстеження та ремонт системи опалення котелень і тепломереж, повірку лічильників та коректорів, виконані гідравлічні випробування.

Частина котелень працюватиме на газі, частина на дровах та інших альтернативних видах палива. Тож, у достатній кількості проведено заготівлю дров (2500 метрів куб.), а також укладено договори на постачання газу та електроенергії для проведення опалення. Зазначу, що Кролевеччина має один з найкращих показників у цьому питанні.

Більшість котелень на сьогодні забезпечено генераторами, які дозволять працювати в разі відключення електроенергії. Також розроблені та затверджені плани дій при виникненні непередбачуваних ситуацій та можливих атак з боку російської федерації.

Щиро вдячний директору Сергію Петрусенку і працівникам КП «Акватермо», директору ДП «Кролевецький агроліс», Дмитру Бочарову за надання деревини для опалення з відстрочкою по оплаті до завершення поточного року, депутатському корпусу міської ради за вагому фінансову підтримку комунального підприємства, керівникам і відповідальним працівникам закладів охорони здоров’я, освіти, культури, соціальної сфери, старостам старостинських округів і працівникам старостатів, працівникам місцевої пожежної охорони, відповідальному бізнесу, та всім, хто брав активну участь у належній підготовці об’єктів соціальної інфраструктури нашої громади до опалювального 2023-2024 року.

Сподіваємося цьогоріч енергетичного колапсу не відбудеться, однак ми повинні бути готовими до ще однієї складної зими.

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=6760917497357439&set=pcb.6760924530690069


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь