Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН: "Кролевеччина вже розпочала опалювальний сезон."

Дата: 12.10.2023 11:39
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Зазвичай він починався з 15 жовтня, однак все залежить від погодних умов. Так, з 09 жовтня, теплом забезпечено Кролевецьку лікарню, а з 11 жовтня увімкнено опалення у закладах освіти та об’єктах соціальної сфери.

Протягом літнього періоду у котельнях громади тривали підготовчі роботи. Проведено комплексне обстеження та ремонт системи опалення котелень і тепломереж, повірку лічильників та коректорів, виконані гідравлічні випробування.

Частина котелень працюватиме на газі, частина на дровах та інших альтернативних видах палива. Тож, у достатній кількості проведено заготівлю дров (2500 метрів куб.), а також укладено договори на постачання газу та електроенергії для проведення опалення. Зазначу, що Кролевеччина має один з найкращих показників у цьому питанні.

Більшість котелень на сьогодні забезпечено генераторами, які дозволять працювати в разі відключення електроенергії. Також розроблені та затверджені плани дій при виникненні непередбачуваних ситуацій та можливих атак з боку російської федерації.

Щиро вдячний директору Сергію Петрусенку і працівникам КП «Акватермо», директору ДП «Кролевецький агроліс», Дмитру Бочарову за надання деревини для опалення з відстрочкою по оплаті до завершення поточного року, депутатському корпусу міської ради за вагому фінансову підтримку комунального підприємства, керівникам і відповідальним працівникам закладів охорони здоров’я, освіти, культури, соціальної сфери, старостам старостинських округів і працівникам старостатів, працівникам місцевої пожежної охорони, відповідальному бізнесу, та всім, хто брав активну участь у належній підготовці об’єктів соціальної інфраструктури нашої громади до опалювального 2023-2024 року.

Сподіваємося цьогоріч енергетичного колапсу не відбудеться, однак ми повинні бути готовими до ще однієї складної зими.

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=6760917497357439&set=pcb.6760924530690069


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь