Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Навіки в наших серцях та нашій пам’яті! Сьогодні на Кролевеччині дуже важлива подія – відкриття фотовиставки «Моє серце – сталь, моя кров Азов», що присвячена нескореним захисникам та захисницям Азовсталі.

Дата: 25.10.2023 19:53
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Експозиція складається майже з двохсот фотографій полеглих Героїв. Раніше її вже побачили в таких містах як Камʼянка, Черкаси, Кропивницький, Гайворон, Олександрія, Олешки, місто Трір (Німеччина), а тепер і кролевчани можуть поглянути в хоробрі обличчя мужніх оборонців. Серед сотень світлин є і фотографія, навіки 19-річного воїна-строковика з нашого міста Глеба Кощеєва. Ми вшановуємо світлу пам’ять всіх загиблих Героїв та низько вклоняємось родинам полонених. Віримо і молимось за їх найшвидше повернення.

Щиро дякую родинам Кощеєвих, Соловйових та всім хто доклав зусиль для відкриття виставки на Кролевеччині, а також Максиму Рудень – побратиму Глеба Кощеєва, який повернувся з полону, Тамарі Шевченко, мамі загиблого воїна-захисника «Азовсталі» на псевдо «OLD» (Шосткинський район), воїну-морпіху, кролевчанину, котрий повернувся із полону - Володимиру Сапуну, майстрині Наталії Кондратюк за виготовлення пам’ятного оберегу та всім учасникам заходу. Зворушливий музичний супровід створили творчі колективи Центру культури, Мистецької школи.

Запрошую кролевчан та гостей міста оглянути експозицію у Центрі культури, вона діятиме протягом тижня. Слава Україні та її Героям!

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=6813065038809351&set=pcb.6812839945498527


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь