Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ОРОЖНІ СЛУЖБИ СУМЩИНИ МАЮТЬ ОПЕРАТИВНО РЕАГУВАТИ НА УСКЛАДНЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ ТА ВЧАСНО ІНФОРМУВАТИ ПРО АКТУАЛЬНУ СИТУАЦІЮ

Дата: 20.11.2023 14:42
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

На цьому акцентував увагу начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх, обговорюючи ситуацію на дорогах з керівниками структурних підрозділів.

🚜Станом на 8 ранку на автошляхах Сумщини зранку працювало 26 одиниць спеціальної техніки та 16 одиниць іншої техніки.

👉Більшість спецтранспорту було задіяно у Сумському та Охтирському районах, де спостерігалась найбільша кількість опадів.

🔷У Сумах зранку на маршрути виїхали 5 спецавтомобілів.

👉Наразі всі підрядні організації підготовлені до виконання робіт з зимового утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

🔗Для цього заготовлено понад 7,5 тис тон піщано-сольової суміші, та підготовлено 150 одиниць спеціальної техніки, що становить 100 % від необхідної її кількості.

📍«Всі служби повинні працювати злагоджено і ефективно, щоб забезпечити проїзд і безпеку на автошляхах Сумщини та оперативно доводити інформацію щодо ситуації на дорогах до людей. Дорожня обстановка має бути доступною у режимі реального часу: де наразі випали опади, де продовжує йти сніг, де спостерігається ожеледиця, де працює снігоочисна техніка, де відбувається посипання доріг піщано-сольовою сумішшю, де задіяні об’їзні шляхи тощо. На основі цих даних водії, представники бізнесу будуть розуміти, як планувати свою роботу і будувати логістичні маршрути», – зазначив Володимир Артюх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь