A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КЕРІВНИЦЯ КОНОТОПСЬКОЇ ОВА ЛЮДМИЛА ЗЕРНИЧЕНКО: ПОПРИ НЕГОДУ, СИТУАЦІЯ У КОНОТОПСЬКОМУ РАЙОНІ КОНТРОЛЬОВАНА, АЛЕ ЗВЕРТАЮСЯ З ПРОХАННЯМ ЗБЕРІГАТИ МАКСИМАЛЬНУ ОБЕРЕЖНІСТЬ НА ДОРОГАХ!

Дата: 27.11.2023 13:52
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Дякую очільникам територіальних громад та жителям Конотопського району, які не стоять осторонь, а навпаки об’єднали зусилля та виконують роботи з розчистки своїх територій від снігових заметів, зокрема прилеглих територій навколо будівль усіх форм власності, дякую всім рятувальникам, працівникам комунальних служб, Національної поліції, енергетикам, які допомагають людям, – звернулася тимчасово виконуюча обов’язки начальника Конотопської РВА Людмила ЗЕРНИЧЕНКО.

💬Заторів на основних дорогах Конотопського району немає. Дорожники обробляють місцеві автошляхи протиожеледними матеріалами, чистять від снігу проїзну частину, заїзні кишені, місця зупинки громадського транспорту, - відзначила Людмила ЗЕРНИЧЕНКО.

🔴Через погіршення погодних умов — сильні снігопади, ожеледиця — аби не допустити проблем на автошляхах й оперативно реагувати на ситуацію, у Конотопському районі працює цілодобовий місцевий координаційний Штаб з оперативного реагування на надзвичайні ситуації, відповідні штаби працюють у всіх територіальних громадах району.

▶️Наразі у Конотопському районі на державних дорогах працює 65 одиниць спеціалізованої техніки (снігоприбиральні, комбіновані дорожні машини, автогрейдери тощо), задіяно понад 300 працівників комунальних служб.

За інформацією синоптиків, на сьогоднішній ранок висота снігового покрову у Конотопському районі становить 20 см, а місцями - до 50 см.

🔴Негода продовжує вирувати на території Конотопського району, тому жителям потрібно враховувати складність погодних умов і бути обережними. Відмовитись від поїздок за межі населених пунктів, а для пересування по місту використовувати громадський транспорт.

✅️НАГАДУЄМО:

☎️Телефони гарячої лінії штабу для координації дій органів управління і сил цивільного захисту Сумської області – (0542) 6 11 878; 0 63 978 49 77.

☎️Телефон Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Сумській області (небезпечні ситуації через негоду на дорогах під час руху на транспорті): 0 50 307 56 92

☎️Телефон ГУ ДСНС в Сумській області (рятувальники) – 101.

▶️Для зв'язку зі штабами на місцях:

Суми: 0 67 539 06 33

▶️Конотопський район: 0 95 343 79 96.

▶️Охтирський район: (05446) 2-21-38.

▶️Роменський район: 0 50 158 27 48.

▶️Сумський район: 0 95 386 43 06.

▶️Шосткинський район: 0 93 326 50 06.

‼️Усі служби працюють в цілодобовому режимі чергування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь