Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРОДОВЖУЄМО ДОЛАТИ НАСЛІДКИ НЕГОДИ

Дата: 28.11.2023 09:43
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

На Сумщині більше доби вирувала негода, за цей час випала місячна норма опадів. Комунальні служби нашої громади працюють у посиленому режимі. Вчора на очищення вулиць від снігу було залучено понад 20 одиниць техніки. Сьогодні, вдосвіта вся техніка вийшла і повторно розчищає сніжні замети, робить проїзними дороги і тротуари. Прошу власників авто не залишати їх на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоочисної техніки.

Я щиро вдячний працівникам підприємств, організацій, освітянам і всім мешканцям нашої громади, які взяли в руки лопати і ділом допомагають справитися з негодою. Дякую всім за підтримку та терпіння.

Закликаю кролевчан, де можливо не було прочищено, або не має постачання електроенергії, знову звернутися на гарячу лінію і вказати назву вулиці. Телефон «гарячої лінії» 0984250594.

Також прошу водіїв змінити шини на зимові та дотримуватись дистанції, а пішоходів бути обережними на дорозі. Бережіть себе! Разом ми подолаємо усі труднощі!

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=6937942169654970&set=pcb.6937949936320860


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь