Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЧЧИНА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ШВЕЙЦАРСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПРОЄКТУ UCORD

Дата: 29.11.2023 15:50
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Між Швейцарсько-українським проєктом «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD, Агенцією регіонального розвитку Сумської області (далі Агенція), Сумською обласною радою і Сумською обласною військовою адміністрацією діє Меморандум про взаєморозуміння, який має мету налагодження тісної співпраці та консолідації зусиль, спрямованих на відновлення та розвиток Сумської області за принципами згуртованості. Одним з напрямків діяльності є розвиток сфери водопостачання, водовідведення та управління відходами Сумської області.

В рамках проєкту UCORD Агенція у м. Суми провела фокусоване групове опитування (інтерв'ю) представників зацікавлених сторін для визначення потреб, викликів і можливостей розвитку сфери водопостачання, водовідведення та управління відходами Сумської області.

Від Кролевецької міської територіальної громади у роботі фокус-груп узяла участь начальник відділу економічного розвитку та інфраструктурних проєктів Тетяна Харитонова.

Фокус групи визначили цілі - виявлення проблем у сферах водопостачання, водовідведення та управління відходами, потреб у підвищенні рівня кваліфікації, навчанні, обміну досвідом фахівців цих сфер. За результатами заходу аналітиками буде розроблений відповідний алгоритм щодо реалізації цього проєкту у громадах відповідно до озвучених проблем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь