Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Гарні привітання до дня ЗСУ - Служба безпеки України провела операції по нейтралізації зрадників Ківи у Москві та Попова у Луганську.

Дата: 06.12.2023 20:06
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Гарні привітання до дня ЗСУ - Служба безпеки України провела операції по нейтралізації зрадників Ківи у Москві та Попова у Луганську. Можна тільки подякувати за активну наступальну роботу СБУ та В.Малюку, який всім цим керує.

Разом з тим я дуже здивований, що знову чергову операцію СБУ першим коментує та видає за свою роботу Головне управління розвідки Міноборони.

ГУР МО спішить прокоментувати події, в яких взагалі не розбирається та до яких не має ніякого відношення.

Звідки у начальника ГУР МО Кирила Буданова з’явилась звичка приділяти половину робочого часу під час війни приписуванню чужих заслуг? Чому, наприклад, часу не вистачило грамотно спланувати операції на Змііному та в Енергодарі, а на піар завжди час знаходиться?

Судячи з того, що Буданов став однією з наймедійніших фігур, і що його вже як публічного політика заміряють соціологічні компанії, пана Гогілашвілі, який лобіює Буданова в Офісі президента, цікавить просування Кирила на високі посади - міністра оборони, начальника Генштабу, або очільника списку правлячої парті президента на майбутніх виборах.

І заради свого піару та крісла для себе, для Гогілашвілі та його друзів і заради валіз «на оперативні витрати», колись відомий своєю чесністю офіцер Буданов чомусь дозволяє піарникам виставляти себе на посміховисько перед усіма тими, хто воює без піару та соціологічних рейтингів і звітує не кількістю інтерв’ю, а кількістю результативних бойових операцій.

Припинйте вже звітувати за чужі успіхи, працюйте самі, бо ви заради свого рейтингу дезінформуєте суспільство та створюєте конфлікти у середовищі спецслужб, і тим самим підриваєте довіру серед колег.

Джерело https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid031Vsrz1BcqFTDCnoJJvEbHygj2em5r1PBjtViSM6BHRS9omS6wcnrwTUg8ZNsAU3Wl&id=100000909172681


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь