Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Дитяча бібліотека долучилася до інформаційно – просвітницької акції «Національний тиждень читання» за ініціативи Українського інституту книги, під гаслом: «Бути своїми».

Дата: 07.12.2023 16:58
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

#тижденьчитання2023#бутисвоїми#Кролевецька_дитяча_бібліотека-філія

Національний тиждень читання 2023

Читання – основа життя самобутньої освіченої нації та гарна ідея для дозвілля. Дитяча бібліотека – філія Публічної бібліотеки Кролевецької міської ради долучилася до інформаційно – просвітницької акції «Національний тиждень читання» за ініціативи Українського інституту книги, під гаслом – «Бути своїми».

Наш сьогоднішній захід присвячено казкам. Так, учні 2-Б класу Кролевецького ліцею № 5 потрапили на веселу містерію «Казкова заметіль». Спершу діти розповідали про свої улюблені казки та вибирали відповідну книжечку і атрибутику до неї із «чарівної скрині». Потім спорудили велику башту із найцікавіших книжок, які знаходяться в бібліотеці. Під час хвилинки читання школярі читали цікаві вірші із книжечки «Я із пензликом дружу», яку написав наш земляк, талановитий письменник Микола Калюк. Найулюбленішою казкою дітей виявилася українська народна казка «Рукавичка», тож нушенята стали маленькими акторами і взяли участь в інсценізації казки. На завершення заходу всі учасники отримали книжкові закладинки із веселими побажаннями та цукерки.

Сьогоднішній захід показав, що читання – це одне із джерел мудрості, дружби та веселого дозвідлля, а книга – «двері» до знань, які можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями, містком до нових світів, які насичені пригодами і чудесами.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=837772721689599&set=pcb.837774545022750


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь