Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Ціна свободи України – це життя кращих її захисників (+відео)

Дата: 07.12.2023 17:56
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Спецпризначенці СБУ виконують завдання у найгарячіших точках війни, наближаючи нашу Перемогу. Але, на жаль, ми також втрачаємо наших воїнів.

Один із них – полковник Центру спецоперацій «А» СБУ Олександр Вдовиченко з позивним «Банка», Герой України та повний кавалер ордену «За мужність».

Він загинув у березні 2023 року під час боїв в Бахмуті, утримуючи з бойовими побратимами важливу логістичну артерію – «Дорогу життя». Група «Банки» потрапила під ворожий мінометний обстріл, виконуючи бойове завдання.

«За ним – сотні надскладних операцій, у тому числі в тилу ворога. І це дуже-дуже велике кладовище негідників, які реально на це заслуговували», – перераховує заслуги Героя очільник СБУ Василь Малюк у фільмі «Бахмут. Дорога життя» з документального циклу фільмів «СБУ. Спецоперації перемоги».

Також Василь Малюк згадав снайперів ЦСО «А» СБУ Дениса Волочаєва і Дмитра Каплунова, які загинули, виконуючи бойові завдання в зоні ООС, ще до початку повномасштабного вторгнення.

«Це ті, хто стояв біля витоків формування підрозділу», – додав Голова СБУ.

Ми пам'ятаємо кожного, хто в тяжких боях віддав життя за Україну!

Повну історію про те, як снайпери Центру спецоперацій «А» Служби безпеки України обороняли Бахмут, дивіться у фільмі за посиланням ➡️ bit.ly/3uFNhKP

Відео за посиланням https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/videos/328070716752160/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь