Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Щиро вітаємо творчі колективи Кролевеччини Тріо «JUST MUSIC», ансамбль «МАЛЬВИ» та їх керівників з високими здобутками у Відкритому обласному конкурсі української пісні

Дата: 08.12.2023 15:42
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Вітаємо колективи Центру культури Кролевецької міської ради 🎉🎉🎉

👉у номінації малі форми віком від 18 років і старші

І місце - Тріо «JUST MUSIC» Центру Культури Кролевецької міської ради. (Керівник Ізабелла Марієва)

ІІI місце ансамбль «МАЛЬВИ» у складі Ігоря Гуменюка, Марини Макаровець та Ніни Федоренко Центру культури Кролевецької міської ради. (Керівник Марина Макаровець).

"З ІМЕНЕМ СЛАВЕТНОГО ЗЕМЛЯКА»

🫶Упродовж жовтня - грудня 2023 року Сумський обласний науково-методичний центр культури і мистецтв провів Відкритий обласний конкурс української пісні імені Бориса Гмирі «З іменем славетного земляка» у форматі онлайн. Ми тішимося з того, що цьогорічні конкурсанти продемонстрували дійсно високий рівень виконання, талант в поєднанні з професіоналізмом.

🙌На конкурс надійшло 26 заявок із Конотопської, Буринської, Хотінської, Миколаївської, Кролевецької, Роменської, Юнаківської, Великобубнівської, Садівської, Груньської, Шосткинської, Охтирської, Дружбівської громад Сумської області.

👏👏👏Вітайте переможців цьогорічного конкурсу🎊

👌Бажаємо нашим лауреатам подальших зіркових виступів на Національних та Міжнародних академічних сценах, шалених овацій, успіхів та перемог.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь