Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету

Дата: 20.12.2023 09:21
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

19 грудня  із самого ранку розпочала роботу постійна комісія з питань бюджету. Всі разом: депутати і розпорядники коштів працювали над головним фінансовим документом, за яким житиме громада у 2024 році - бюджетом Кролевецької міської територіальної громади, який спрямований на забезпечення життєдіяльністі нашої громади і є соціальним.

Основну частину складає виплата заробітної плати працівникам бюджетної сфери та оплата за теплопостачання, енергоносії та комунальні послуги. Також, передбачені видатки на фінансування програм підтримки наших захисників, благоустрою міської територіальної громади, соціальних програм, реалізації цільових програм у галузі освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту.

Завтра опрацьований депутатами проєкт рішення «Про бюджет Кролевецької міської територіальної громади на 2024 рік» буде винесено до сесійної зали.

Щиро дякуємо за кропітку та конструктивну роботу над бюджетом-2024 нашої громади депутатам міської ради, працівникам Фінансового управління та структурних підрозділів міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь