Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Відбулась робоча нарада з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади.

Дата: 25.12.2023 16:23
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Сьогодні, 25 грудня секретар міської ради Сергій Козинець та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Олег Халецький провели робочу нараду з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів Кролевецької міської ради з питань забезпечення життєдіяльності громади.

За результатами наради, були дані відповідні доручення:

🔷КП «Ремдільниця», КП «Кролевецька ЖЕК», підприємствам, установам, організаціям комунальної власності, всім структурним підрозділам міської ради:

👉у зв’язку з ускладненням погодних умов провести роботи по розчищенню від снігу тротуарів, доріг, автобусних зупинок, прибудинкових територій, прилеглих територій та виконати посипання протиожеледною сумішшю,

👉в першу чергу забезпечити розчищення і доступність до шкіл, дитячих садочків, лікарень, аптек та інших соціальних закладів.

🔷КП «Акватермо», КП «Кролевецька лікарня», ЦПМСД, Відділ культури, Кролевецька ДЮСШ «Олімп»:

👉контролювати та підтримувати при наявних можливостях належний температурний режим у приміщеннях закладів охорони здоров’я, культури, дитячих садочках, позашкільних навчальних закладах та приміщеннях де проводяться спортивні тренування наших дітей.

🔷Відділ ЖКГ:

👉забезпечити дієвий моніторинг та контроль над роботами по розчищенню та посипанню доріг, тротуарів, прибудинкових територій,

👉оперативно реагувати та забезпечити зворотній зв'язок із мешканцями громади, які звернулись на «гарячу лінію»,

👉постійно проводити обстеження вуличного освітлення у мікрорайонах міста та продовжити роботи по заміні ламп.

🔷КП «Кролевецьводоканал»:

👉контроль за виконанням робіт з реалізації проєкту «Енергетична модернізація станції водозабору та системи водопостачання по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів».

🔷КП «Ремдільниця»:

👉продовжити роботи по заключенню договорів з жителями багатоквартирних будинків на вивіз твердих побутових відходів.

🔷КП «Ритуальна служба»:

👉продовжити роботи по безпечному пересуванню доріжками та упорядкуванню (прибиранню, обрізання гілок, видалення аварійних дерев) кладовищ у місті та селах громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь