Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

2023 ПІДСУМКИ. ЗВІТУЄ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНА ГАЛУЗЬ. КП "РЕМДІЛЬНИЦЯ"

Дата: 25.12.2023 16:30
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Благоустрій міста стовідсотково утримується за рахунок місцевого бюджету. Протягом 2023 року КП «Ремдільниця» Кролевецької міської ради забезпечило проведення наступних робіт:

⏩ У зимовий період виконуються роботи по розчищенню доріг міста Кролевець від снігу та посипання піщано-сольовою сумішшю вулиць, доріг та тротуарів міста.

⏩Систематично проводилася робота по обслуговуванню міського полігону (розчищенню та розгортанню сміття на міському полігоні побутових відходів), встановлено огорожу на центральному сміттєзвалищі.

⏩У весняно-літній період проводилися роботи по скошуванню трави та карантинних рослин, сезонна обрізка гілок дерев на території Кролевецької МТГ.

⏩ Очищення територій міста від сміття, щоденно забезпечували вивезення сміття (багатоповерхівки), щосереди та щочетверга (приватний сектор)

⏩Поточний ремонт дитячих майданчиків по вулицях: Підреть, Набережна, Піщана, Шостинська, Гончарівська, Коцюбинського, Кочури, Затишна,Петрушенка, демонтаж дитячого майданчика та поточний ремонт вхідної споруди на дитячий майданчик у міському парку, забезпечили проведення тендерної закупівлі на встановлення нового дитячого майданчика в центральному парку.

⏩Проводили ліквідацію наслідків негоди, що сталася 27 липня 2023 року.

⏩З метою запобігання погіршення ситуації з безпритульними тваринами у місті, зумовленої стрімким зростанням їх кількості, облаштували приміщення для тимчасового перетримання тварин. Проводили відлов безпритульних тварин. За 2023 рік стерилізовано 36 котів і 42 собаки (ФОП Пищик В.В.).

⏩Придбано та встановлено нові лавки у зонах відпочинку, проведено ремонт наявних лавок .

⏩Проводилось регулярне прибирання громадських вбиралень, зупинок громадського транспорту, сміттєвих урн.

⏩Проведено встановлення нових контейнерів по місту та ремонт старих.

⏩ Забезпечили встановлення дорожніх знаків по місту та табличок з назвами вулиць.

⏩Разом з інспектором з благоустрою проводилося озеленення міста, догляд за квітниками. Обробка троянд здійснювалася близько 8 разів протягом літнього сезону, також проведено підготовку до зими троянд (вкутування, обрізання).

⏩ Виконувалися роботи із благоустрою 52 колодязів по громаді (виконавець ФОП Ткаченко І.О.)

⏩Оновлено автопарк комунального підприємства – придбано новий сучасний трактор Lovol 504 PRO

✅Підводячи підсумки досягнутого в цьому році, знаючи всі невирішені проблеми, будемо працювати ще більше та активно вести пошук шляхів їх вирішення, щоб мати можливість якнайшвидше прискорити позитивні зрушення у новому 2024 році!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь