Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

БІЛЬШЕ 70 МЛН.ГРН ІНВЕСТИЦІЙ ЗАЛУЧЕНО КРОЛЕВЕЦЬКОЮ ГРОМАДОЮ У 2023 РОЦІ

Дата: 27.12.2023 09:45
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

В складних умовах сьогодення маємо використати всі можливості, для розвитку та благоустрою Кролевецької громади. Насамперед говоримо про інвестиції і шукаємо нових партнерів для співпраці. За 2023 рік нам вдалося зробити дуже багато для Кролевеччини за рахунок міжнародних партнерів, благодійників та наших друзів. Зокрема, для медичної ланки, освіти, житлово-комунального господарства, культури та соцзахисту населення.

🚔🚒🚑Комунальний автопарк громади поповнили два автомобілі швидкої допомоги, два пожежні автомобілі, авто для ЦНАПу, два шкільні автобуси, дві автівки для поліцейських офіцерів громад тощо.

✅Медична галузь. За рік вдалося відкрити нове реабілітаційне відділення, забезпечити медзаклади генераторами, сучасною апаратурою ( апарати ШВЛ, наркозно-дихальний апарат, інше) та устаткуванням, медикаментами та виробами медичного призначення.

✅Освіта. Кожен заклад освіти оснащений генератором, здійснено реконструкцію протирадіаційного укриття Кролевецького ліцею №3, придбано оргтехніку для класів НУШ.

✅Культура. Передано закладам культури сучасну техніку, музичне обладнання, освітлення.

✅Центр надання соціальних послуг. Відкрито «Соціальну перукарню», Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства.

✅ЦНАП. Ми отримали мобільну валізу з оргтехнікою, яка дозволила ряд послуг надавати віддалено.

✅Житлово-комунальне господарство. Наші комунальні підприємства отримали генератори. Нам вдалося зробити енергетичну модернізацію станції водозабору та заміну ламп на центральних вулицях міста. Важливим є й те, що Кролевець отримав матеріали та інструменти для заміни 11 км трубопроводу.

За кошти державного бюджету зроблено поточний ремонт автомобільної дороги по вулиці 8 Березня.

✅Соціальний захист населення. Понад 1,5 тисяч мешканців Кролевеччини отримали фінансову допомогу, чимало кролевчан одержали гуманітарні та гігієнічні набори. Суттєвою підтримкою для соціально вразливих мешканців громади стали передані безкоштовні дрова та буржуйки. Крім цього 85 будинків отримали допомогу на утеплення - заміну вікон на енергозберігаючі.

🤝Щиро дякуємо ВСІМ містам-партнерам, міжнародним організаціям, благодійникам та донорами, державним установам за підтримку Кролевецької громади. Саме ви допомагаєте нам бути сильнішими і, безсумнівно, ваша допомога є відчутною. Ми розуміємо, що не сам на сам з ворогом, що за нами, правда та перемога! Разом ми - велика сила!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=7046449308804255&set=pcb.7046452042137315


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь