Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

МУТИНСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ 2023.

Дата: 19.01.2024 11:14
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

СТАРОСТА ОЛЬГА КЛЕБА: Робота в старостинському окрузі спільно з Кролевецькою міською радою за другий рік повномасштабного вторгнення рф, була направлена на підтримку життєдіяльності комунальних закладів, жителів у соціальних питаннях, надання адміністративних, медичних, нотаріальних та інших послуг, нагляд та допомога соціально вразливим категоріям населення.

☝️Але все ж таки основна увага - це допомога нашим захисникам на всіх рівнях та за всіх наявних можливостей:

👉проведення благодійних концертів для збору коштів, допомога жителям Херсону, збори для наших захисників, як фінансові так і матеріальні. Дякую Євгенії Верещазі, яка об'єднала навколо себе маленьку волонтерську спільноту для підтримки наших оборонців,

👉організація роботи по наданню адміністративних послуг працівниками ЦНАП, медичних послуг мобільною бригадою за угодою з Сумською обласною організацією Товариства Червоного хреста та БО «Світло надії» з наданням фахових консультацій та безкоштовних ліків,

👉максимальна допомога при оформленні субсидій, допомог, пільг, догляду, заяв до різних установ, облік та підтримка родин ВПО, консультації спеціалістами БО «Право на захист», проведення лекції в установах з мінної безпеки групою «The Halo Trust».

👉проведено заміну димохідної труби котельні Мутинської АЗПСМ за підтримки наших аграріїв та підприємців громади, виконані роботи по усуненню проблем водних комунікацій,

👉підтримувалась життєдіяльність всіх комунальних установ ( мінімально необхідні ремонти, фарбування, утеплення, усунення наслідків негоди тощо).

За 2023 рік виконані роботи з благоустрою :

👉чищення 5 колодязів, встановлено 2 нові надбудови,

👉грейдерування вулиці Конотопська,

👉підсипка вулиці Зоряна,

👉підгортання сміттєзвалища,

👉спилювання 2 аварійних дерев над газопроводом та 4 на центральному кладовищі,

👉з вересня відновлено вуличне освітлення із заміною 3 таймерів,

👉поточний щорічний ремонт меморіалу слави ( укріплено мармурові плити та сходи),

👉розчищення території біля дошкільного закладу 0,14 га, в перспективі висадження там горіхового саду,

👉утримання парку відпочинку та благоустрій узбічь центральної вулиці,

👉за бюджетні кошти придбано мотокосу STIHL,

👉СОК «Мутинчанка» здійснювалась підтримка водозабезпечення населення старостинського округу на достатньому рівні в умовах існуючих можливостей,

👉маємо значну підтримку, яку з великою вдячністю приймаємо від депутата Сумської обласної ради, директора КП СОКЛ , нашого земляка Володимира Гороха. Протягом року за його ініціативи амбулаторія отримала два нові тонометри та ліки. До Дня Незалежності були нагороджені відзнаками активні мешканці села, отримали стипендію та подарунки переможці мовного конкурсу. Напередодні Нового року діти відвідали виставу в обласному театрі. За зверненнями відстоювались інтереси мешканців та колективів!

✅Насамперед дякую нашим захисникам ( і особливо рідним нашим мутинським хлопцям та дівчатам), їх міцність та незламність – майбутнє всіх починань ! Щире дякую своєму колективу, які підтримували і завжди допомагали, керівникам та працівникам всіх наших установ, а також ТОВ СП «Нібулон» та ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод», підприємцям та мешканцям, які відкликаються на прохання про допомогу ( насправді Вас багато і то є непоборна та міцна опора за будь-яких обставин).

✅Особливо дякуємо Кролевецькому міському голові Віктору Лєхману, депутатам міської ради, виконавчому комітету, колегам-старостам, всім структурним підрозділам міської ради, спеціалістам пенсійного фонду, соціального захисту, працівникам і безробітним Центру зайнятості та всім, хто дійсно є частиною великої Кролевецької родини.

Працюємо задля Перемоги!🇺🇦

Vladimir Goroh

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=691032649813353&set=pcb.691034659813152&locale=uk_UA


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь