Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевецькому будинку-інтернаті для людей похилого віку та інвалідів відбувся патріотичний захід «З Україною в серці»

Дата: 22.01.2024 16:35
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

#Наша єдність – наша зброя

Щороку 22 січня Україна відзначає День Соборності. В Кролевецькому будинку-інтернаті з нагоди проголошення 105 років тому Акту Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) сьогодні відбувся просвітницько-патріотичний захід «З Україною в серці!». Присутні переглядали пізнавальні відеозаписи з хронологією подій того часу, розширили кругозір про історію виникнення Дня Соборності та дізналися про основні традиції його святкування, брали участь в інтерактивній розвивальній вікторині та створювали власний асоціативний ряд з поняттям «Україна». На підготованому інформаційному тематичному стенді підопічні та працівники мали змогу познайомитися або ж згадати основні обличчя Української революції а також бажаючі долучилися до флешмобу відтворення імпровізованого живого ланцюга «Українська хвиля». Директор закладу Лідія МАКАРОВЕЦЬ наголосила, що нині Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність: «З величезною вдячністю згадуємо всіх героїв, які боролися за об’єднання українських сил, хто словом та ділом і сьогодні продовжує відроджувати незалежну Соборну Українську Державу. Цілісність буде цілковито відновлена після того, як Україна звільнить усі території, захоплені ворогом. Соборність – мета Перемоги».

Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього, як на полі бою, так і в тилу. Коли ми, з різних регіонів, разом працюємо, боремося з окупантами, створюємо знакове і важливе, адже ціль у нас спільна: незалежна, демократична і соборна Україна. Єднаймося!

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=709683257957339&set=pcb.709683831290615


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь