Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ЮНІ ТЕНІСИСТИ КРОЛЕВЕЧЧИНИ ОТРИМАЛИ КОМПЛЕКТИ СПОРТИВНОЇ ФОРМИ ВІД КИЇВСЬКОЇ КОМПАНІЇ «СПОРТІНВЕСТ».

Дата: 26.01.2024 11:23
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Завдячуючи Київській компанії «Спортінвест», яка спеціалізується на проведенні та організації спортивних змагань, медійній підтримці спортивних заходів, популяризації активного способу життя – вихованці відділення настільного тенісу ДЮСШ "Олімп" отримали подарунок: комплекти форми Батерфляй з надписом «Кролевець».

Щиро дякуємо компанії «Спортінвест» за підтримку та розвиток дитячо-юнацького спорту та тренеру-викладачу Олені Дядюх за результативну роботу і високий рівень підготовки вихованців.

Кролевеччина пишається досягненнями наших юних спортсменів, які взяли участь у Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу представляючи Сумську область та увійшли до десятки кращих команд першого туру.

Впевнені, що нове екіпірування додасть молодим тенісистам мотивації у майбутніх змаганнях і імена юних спортсменів з ДЮСШ «Олімп» ще обов’язково зазвучать не лише на чемпіонатах України, а й усієї Європи.

Щиро дякуємо столичній компанії «Спортінвест» за підтримку і допомогу Дитячо-юнацьким спортивним школам і зокрема Кролевецькій ДЮСШ «Олімп», а також тренеру-викладачу Олені ДЯДЮХ за налагодження тісної співпраці з благодійними організаціями

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь