Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

РЕУТИНСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ 2023

Дата: 26.01.2024 11:38
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

СТАРОСТА ВІКТОР ГАВРИЛЕНКО: Підводячи підсумки минулого року, хочу зазначити, що в приорітеті для реутинчан завжди була допомога нашим захисникам ЗСУ та ДФТГ Кролевецької громади. Неодноразово проводились благодійні заходи та концерти в Реутинському будинку культури: « Пліч - о- пліч заради спільної мети» за участі працівників та дітей ДПТНЗ Реутинський ПАЛ, та Реутинської гімназії; виступ Олени БІЛОКОНЬ та багато іншого. За зібрані кошти проводилось придбання та передача всього необхідного безпосередньо нашим захисникам.

👉Також, виготовлялись окопні свічки, виплітали десятки метрів захисних сіток, шили подушки, в'язали коврики, діти малювали малюнки, оберіги та відправляли посилки на фронт.

👉Неодноразово оголошували збір овочів, консервації та сільгосппродукції. Наші люди не стоять осторонь, допомагають і в подальшому налаштовані на ПЕРЕМОГУ та її забезпечення.

👉Систематично надавалися медичні, соціально-психологічні послуги мешканцям округу виїзними мобільними бригадами Центру первинної медико-санітарної допомоги відповідно до укладеної угоди з Товариством Червоного Хреста України та благодійного фонду «Світло надії», як в приміщенні ФАПу, так і за місцем проживання хворого.

👉Працівники старостату, місцевих установ і підприємств, жителі округу спільно з Кролевецькою міською радою працювали на покращення життєдіяльності громади. За минулий рік нам вдалось благоустроїти 4 колодязі – чищення та монтаж надбудови: вул. Мостова, вул. Нова та вул. Сергія Гавриленка.

👉На протязі року працівниками старостату, МПО, Будинку культури, ДПТНЗ «Реутинський ПАЛ», Реутинської гімназії та з допомогою небайдужих громадян проводились толоки, прибирання парків та кладовищ, вулиць села; з ранньої весни до пізньої осені викошували чагарники та бур'яни , узбіччя доріг.

👉Вже не перший рік послуги з вивезення побутових відходів реутинчанам надає ПП Ткаченко.

👉В зимовий період , на допомогу односельчанам особистим трактором МТЗ-1025 виїздив волонтер, приватна особа Ігор ШЕВЧЕНКО. Реутинські вулиці, по можливості, завжди почищені та проїзні.

👉Підгорнули й облаштували місцеве сміттєзвалище.

👉Проведені роботи з грейдування вулиць, провулків села та підсипання найбільш аварійних ділянок доріг щебеневою сумішшю.

👉Видалено 15 аварійних дерев (верби, в'язи), деревина з яких пішла на опалення приміщень навчального закладу та місцевої пожежної охорони.

👉Проведено поточний ремонт приміщення місцевої подежної охорони.

👉В гімназії нам вдалось облаштувати одне з найкращих в громаді бомбосховищ.

👉Пофарбовано майже 150 метрів огорожі по центральній вулиці села та близько 70 метрів паркану біля поштового відділення.

👉Реконструювали місток місцевого значення, що знаходився в аварійному стані.

👉У Будинку культури частково замінили підлогу, що вийшла з ладу, новою.

👉У населених пунктах громади замінювались лампочки вуличного освітлення та комплектуючі.

✅Підводячи підсумки минулого року: щиро дякую міському голові Віктору ЛЕХМАНУ, секретарю міської ради Сергію КОЗИНЦЮ за всебічну підтримку в усіх наших починаннях; депутатському корпусу та виконавчому комітету Кролевецької міської ради за прийняття доленосних рішень для нашої громади. Дякую всім службам, що приймали участь на протязі року в забезпеченні життєдіяльності нашого старостинського округу:

- Відділ ЖКГ Кролевецької міської ради , т.в.о. начальника Юлія БУРА;

- КП « Ремдільниця», начальник Володимир ПИРЛИК;

- ПП «Електросервіс» , директор Юрій ЗЄНЧЕНКО;

- Кролевецька дільниця філії Конотопської РЕМ АТ «Сумиобленерго», старший майстер Сергій БОНДАРЕНКО;

- КП « Ритуальна служба» Кролевецької міської ради, директор Світлана КОВБАСА🤝🇺🇦

☝️Висловлюю слова вдячності ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод», директор Олександр АНДРУЩЕНКО; Кролевевецький КХП, директор Геннадій ГОРДІЄНКО; ТОВ «ДЕСНА», директор Микола ДАВИДЕНКО

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=695067939409824&set=pcb.695068189409799


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь