Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

СПАСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ 2023.

Дата: 29.01.2024 15:23
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

СТАРОСТА СЕРГІЙ ЗАВГОРОДНІЙ: Завдячуючи тісній співпраці з депутатським корпусом, працівниками міської ради, старостату, комунальних закладів, населенням, сільгосппідприємствами, підприємцями, всі разом у 2023 році забезпечували життєдіяльність округу, підтримували, допомагали, інформували та впевнено крокували та крокуємо до нашої перемоги.

👉Протягом 2023 року працівниками будинку культури проведено 7 благодійних концертів, кошти, які були зібрані та передані на потреби Захисників і Захисниць. Працівниками Спаського ліцею, дитячого садочку та працівниками культури було проведена робота з підтримки наших військових (приготування випічки, відправка посилок бійцям ЗСУ).

👉Систематично надавалися адміністративні, медичні, соціально-психологічні послуги мешканцям округу виїзними мобільними бригадами Центру надання адміністративних послуг та Центру первинної медико-санітарної допомоги відповідно до укладеної угоди з Товариством Червоного Хреста України та благодійного фонду «Світло надії».

🔷Ми всі разом забезпечували життєдіяльність громади:

👉працівниками старостату організовано видачу мешканцям округу гуманітарної допомоги отриманої від гуманітарного штабу при Кролевецькій міській раді;

👉проводилося впорядкування прибудинкових територій приватних господарств жителів, приватних магазинів, установ, організацій та прилеглих до них територій, узбіч, під’їзних доріг, пам’ятних місць;

👉ремонт та побілка укриття;

👉здійснено підсипку та грейдерування ґрунтових доріг по с. Лапшине та с. Любитове;

👉проведено ремонт та очищення колодязів с. Лапшине, с. Спаське;

👉упорядкування сміттєзвалища с. Спаське;

👉видалення аварійних дерев с. Спаське;

👉проведено фарбування моста при в’їзді в с. Спаське;

👉ПП «Агрорспаське» у зимовий період проводило очищення доріг.

✅Висловлюю щирі слова вдячності керівникам підприємств, аграріям та всім, хто докладає зусиль для покращення життя мешканцям нашого старостинського округу. Я дякую всім, хто підтримує нас, допомагає і словом, і ділом, тим, хто не просто критикує, а вносить пропозиції з покращення життя громади, тим, хто робить наш старостинський округ кращим.

🇺🇦Разом до Перемоги!

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=696831049233513&set=pcb.696832372566714


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь