Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ТУЛИГОЛІВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ 2023.

Дата: 30.01.2024 14:23
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

СТАРОСТА ОЛЕКСІЙ САМОЙЛЕНКО: Завдячуючи тісній співпраці з депутатським корпусом, працівниками міської ради, старостату, комунальних закладів, населенням, сільгосппідприємствами, підприємцями ми всі разом здолали труднощі 2023 року у забезпеченні життєдіяльності округу, підтримували, допомагали, інформували та впевнено крокували та крокуємо до нашої перемоги.

🇺🇦Дуже важливою була і є підтримка і допомога нашим Захисникам і Захисницям, які боронять Україну. Велика вдячність нашим господиням за підтримку військових (випічка, приготування смаколиків), працівникам культури та спорту за організацію і проведення благодійних концертів, футбольних турнірів, всім причетних до ремонту і передачі ГАЗ-66, за волонтерські пожертви для наших Захисників🤝🇺🇦

☝️У 2023 році:

👉 В окрузі систематично працювали виїзні бригади Центру надання адміністративних послуг, а також Центру первинної медико-санітарної допомоги відповідно до укладеної угоди з Товариством Червоного Хреста України, які надавали жителям таку необхідну допомогу. Також жителі мали змогу безкоштовно зробити флюорографічне обстеження грудної клітки у пересувному цифровому флюорографу КНП СОР «Регіональний клінічний фтизіопульмонологічний медичний центр».

👉Силами працівників старостату, комунальних закладів та безробітних центру зайнятості утримували в належному стані об'єкти благоустрою, установ, організацій та прилеглих до них територій, узбіч, під’їзних доріг, пам’ятних місць (ремонтували, фарбували, викошували траву, бур’яни, видаляли чагарники та поросль, прибирали).

👉Здійснено підсипку щебеневою сумішшю доріг, їх грейдерування та очищення в зимовий період від снігу (дякуємо за допомогу ПП Козлов).

👉Відновлено водопостачання населенню, організаціям.

👉Проводилось видалення аварійних дерев.

👉Організовано видачу мешканцям округу гуманітарної допомоги отриманої від гуманітарного штабу при Кролевецькій міській раді.

👉Регулярно здійснювалось доставлення населенню зрідженого балонного газу.

✅Дякую за суттєву допомогу Кролевецькому міському голові Віктору ЛЕХМАНУ, депутатському корпусу, членам виконавчого комітету, всім працівникам Кролевецької міської ради, підприємцям, працівникам закладів комунальних установ старостинського округу і особливо працівникам старостату, працівникам і безробітним Центру зайнятості та всім жителям округу за допомогу і довіру - Ваша підтримка безцінна і всі моменти пам'ятаємо! 🤝🇺🇦

Разом до ПЕРЕМОГИ!🇺🇦

Фото без опису

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=697387802511171&set=pcb.697388735844411


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь