Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ТУЛИГОЛІВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ 2023.

Дата: 30.01.2024 14:23
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

СТАРОСТА ОЛЕКСІЙ САМОЙЛЕНКО: Завдячуючи тісній співпраці з депутатським корпусом, працівниками міської ради, старостату, комунальних закладів, населенням, сільгосппідприємствами, підприємцями ми всі разом здолали труднощі 2023 року у забезпеченні життєдіяльності округу, підтримували, допомагали, інформували та впевнено крокували та крокуємо до нашої перемоги.

🇺🇦Дуже важливою була і є підтримка і допомога нашим Захисникам і Захисницям, які боронять Україну. Велика вдячність нашим господиням за підтримку військових (випічка, приготування смаколиків), працівникам культури та спорту за організацію і проведення благодійних концертів, футбольних турнірів, всім причетних до ремонту і передачі ГАЗ-66, за волонтерські пожертви для наших Захисників🤝🇺🇦

☝️У 2023 році:

👉 В окрузі систематично працювали виїзні бригади Центру надання адміністративних послуг, а також Центру первинної медико-санітарної допомоги відповідно до укладеної угоди з Товариством Червоного Хреста України, які надавали жителям таку необхідну допомогу. Також жителі мали змогу безкоштовно зробити флюорографічне обстеження грудної клітки у пересувному цифровому флюорографу КНП СОР «Регіональний клінічний фтизіопульмонологічний медичний центр».

👉Силами працівників старостату, комунальних закладів та безробітних центру зайнятості утримували в належному стані об'єкти благоустрою, установ, організацій та прилеглих до них територій, узбіч, під’їзних доріг, пам’ятних місць (ремонтували, фарбували, викошували траву, бур’яни, видаляли чагарники та поросль, прибирали).

👉Здійснено підсипку щебеневою сумішшю доріг, їх грейдерування та очищення в зимовий період від снігу (дякуємо за допомогу ПП Козлов).

👉Відновлено водопостачання населенню, організаціям.

👉Проводилось видалення аварійних дерев.

👉Організовано видачу мешканцям округу гуманітарної допомоги отриманої від гуманітарного штабу при Кролевецькій міській раді.

👉Регулярно здійснювалось доставлення населенню зрідженого балонного газу.

✅Дякую за суттєву допомогу Кролевецькому міському голові Віктору ЛЕХМАНУ, депутатському корпусу, членам виконавчого комітету, всім працівникам Кролевецької міської ради, підприємцям, працівникам закладів комунальних установ старостинського округу і особливо працівникам старостату, працівникам і безробітним Центру зайнятості та всім жителям округу за допомогу і довіру - Ваша підтримка безцінна і всі моменти пам'ятаємо! 🤝🇺🇦

Разом до ПЕРЕМОГИ!🇺🇦

Фото без опису

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=697387802511171&set=pcb.697388735844411


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь