Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Володимир Артюх обговорив із аграріями Сумщини актуальні питання підтримки військових

Дата: 01.02.2024 11:49
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Мова йшла про взаємодію сільськогосподарських підприємств області із військовими формуваннями та внесок аграріїв у посилення обороноздатності регіону.

🔷Учасники зустрічі обговорили варіанти створення централізованого механізму співпраці із військовими. Зокрема, ініціювали запровадження матеріального резерву чи фінансового фонду, де б могли акумулюватися ресурси, внесені аграріями, заактовані документально, підтверджені для податкової звітності тощо.

👉Це дозволить прозоро та ефективно організувати надання допомоги армії та забезпечення додаткових потреб захисників, а також виключити випадки спекулювання на темі підтримки військових.

✊Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх відзначив патріотичну позицію аграріїв області, їх неоціненний внесок у наближення спільної перемоги та подякував за висловлені пропозиції.

💬«Знаю вашу відкритість і готовність прийти на допомогу нашим захисникам. Завдяки вам, в тому числі, було закрито чимало важливих потреб. Будемо детально розглядати озвучені вами ідеї, щоб в подальшому випрацювати дієвий механізм, унеможливити зловживання на зборі допомоги військовим та убезпечити вас від ризиків», – акцентував він.

✅Також під час зустрічі обговорювались земельні питання, виплати паїв та оподаткування земель, що знаходяться у дво-, пятикілометровій зоні, а також бронювання працівників сільськогосподарської галузі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь