Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Щиро вітаємо директора ДП «Кролевецький агролісгосп», депутата Кролевецької міської ради - Дмитра Бочарова з призначенням на посаду в.о. генерального директора обласного комунального агропромислового підприємства «Сумиоблагроліс».

Дата: 09.02.2024 15:10
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Сьогодні голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко представив колективу Сумського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Сумиоблагроліс» виконуючого обов’язки генерального директора Дмитра Бочарова, який до цього очолював ДП «Кролевецький агролісгосп».

Віктор Федорченко побажав новопризначеному керівнику професійних успіхів, та разом з колективом підприємства, депутатами обласної ради обговорили основні завдання і плани першочергових кроків у роботі нового очільника «Сумиоблагролісу».

Віктор Федорченко подякував колективу за роботу, озвучив своє бачення діяльності підприємства. Наголосив на проблемах, які на сьогодні потребують розв’язання. А це задоволення лісоматеріалами потреб військових, реформування дочірніх підприємств «Сумиоблагролісу», оформлення права власності та права постійного користування земельними ділянками, які перебувають у користуванні дочірніми підприємствами СОКАП «Сумиоблагроліс».

Заступник голови обласної ради Микита Баня, голова фракції «Слуга народу» Віра Лаврик наголошували на фаховості та досвіді роботи Дмитра Бочарова, не дивлячись на його молодий вік. Також за їх словами великою перевагою є те, що новий керівник із Сумщини. Акцентували, що він має першочергово взяти на особистий контроль питання виготовлення правовстановлюючих документів, охорони і збереження лісів підприємства. Серед іншого, подякували усім працівникам підприємства за те, що вони, працюючи у складних умовах, допомагають військовим.

Дмитро Бочаров своєю чергою подякував за довіру голові обласної ради і всьому депутатському корпусу. Розповів, що нині працівники галузі мають низку викликів і завдань, які потрібно спільно вирішити єдиною командою у співпраці з обласною владою. «У нас є три пріоритетних питання. По-перше, оформлення права власності на земельні ділянки власним коштом, а не сподіваючись на допомогу обласного бюджету. По-друге, передача деревини військовим формуванням. Цей важливий напрямок треба вдосконалювати. І, по-третє, - покращувати економічні показники. Система має працювати на прибуток», - сказав Дмитро Бочаров.

Серед інших завдань він також вбачає продовження реформування на місцях, збільшення лісистості.

Щиро вітаємо директора ДП «Кролевецький агролісгосп», депутата Кролевецької міської ради - Дмитра Бочарова з призначенням на посаду в.о. генерального директора обласного комунального агропромислового підприємства «Сумиоблагроліс». ✅Бажаємо плідної роботи, успіхів у професійній діяльності на благо лісової галузі Сумщини та рідної Кролевеччини

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь