Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На Кролевеччині буде створено мультифункціональну мобільну бригаду з надання комплексу психосоціальної підтримки дітям, жінкам, родинам та вразливим категоріям населення.

Дата: 10.02.2024 15:36
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

Завдячуючи проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Надання комплексних послуг соціального захисту в Сумській області у віддалених районах» UNICEF Ukraine за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID , який реалізується Громадською організацією «Клуб рибалок України – Юей Фішинг Клуб» Клуб рибалок України NGO на Кролевеччині буде створено мультифункціональну мобільну бригаду з надання комплексу психосоціальної підтримки дітям, жінкам, родинам та вразливим категоріям населення.

09 лютого Кролевецький міський голова Віктор Лехман разом із своїм заступником В’ячеславом Жовтею, начальником відділу економічного розвитку та інфраструктурних проєкті Тетяною Харитоновою та директором Центру надання соціальної допомоги Ольгою Романенко зустрілись з координаторкою Проєкту по Сумській області Юлією Гукаленко та помічником керівника Проєкту Олександром Івановим. Були обговорені основні аспекти роботи та підписано Меморандум про співробітництво та співпрацю🤝

Мультифункціональна мобільна бригада - це команда швидкого реагування, що надає соціально-психологічну допомогу сім'ям з дітьми та іншим особам, які постраждали від війни. До складу команди входять психолог, соціальний працівник, медичний працівник, юрист (дистанційно) та водій. Усі члени команди сприятимуть наданню комплексних соціальних послуг.

✅Щиро дякую всім причетним за співпрацю🤝🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь