Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ ВІДКРИВСЯ ПРОСТІР ВІЛЬНОГО СПІЛКУВАННЯ!

Дата: 14.02.2024 20:28
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Сьогодні, 14 лютого, відбулась приємна подія - в приміщенні Центру культури відбулось відкриття Простору вільного спілкування Free-time hall.

Це стало можливим за участі Кролевецької міської територіальною громади в Міжнародному проєкті «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад» був отриманий грант 444 тис.грн. на придбання мультимедійного комплексу.

Простір відкритий для всіх, адже тут можна знайти заняття на будь-якій смак, для будь-якого віку: дітей, молоді, відвідувачів молодіжних хабів, дебатного клубу, університету третього віку, осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, громадських організацій. У приміщені тепло, є укриття, а отже відвідувачі можуть безпечно спілкуватися, допомагати нашим Захисникам, займатися творчістю, опановувати нові технології в облаштованому сучасним телевізійним, музичним, комп’ютерним обладнанням.

Відкриття Простору - це тільки перший етап реалізації проєкту. Попереду ще багато роботи…

Щиро дякую Міжнародній організації з міграції (МОМ) та Уряду Канади за можливість створити в нашій громаді такий важливий та потрібний простір для вільного спілкування. А також команді працівників міської ради: В’ячеславу Жовті, Тетяні Харитоновій, Ігорю Гуменюку, Ользі Романенко за активну та результативну участь у реалізації цього проєкту.

Вдячний за музичний супровід заходу «Смайлам» і їх керівнику Аллі Теслик та музичній студії New-youth, керівник Ніна Федоренко.

Запрошуємо вас до Простору вільного спілкування, чекаємо на ваші ідеї та пропозиції, і працюємо далі…

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН 

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=7238679612914556&set=pcb.7238689092913608


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь