Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У січні-лютому 2024 року 24 дитини Кролевецької міської територіальної громади оздоровилися у Комунальному некомерційному підприємстві "Закарпатський обласний дитячий санаторій "Малятко", який комплексно проводить лікування, профілактику та реабіліта

Дата: 16.02.2024 11:07
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

П’ятиразове харчування, апаратна фізіотерапія, терапевтичні вправи та масаж, верхова їзда на конях, реабілітація, а також різноманітні заходи, спрямовані на спілкування, творчість, оздоровчу фізкультуру – все це було доступне для наших дітей. Щодня з дітьми працювали психологи, які проводили тренінги з елементами арт-терапії. Керівництво та колектив санаторію «Малятко» докладав всіх зусиль для того, щоб перебування дітей на оздоровленні в закладі було максимально цікавим та корисним.

Протягом оздоровлення школярі здійснили цікаві екскурсії в Мукачівський замок, бункер "Лінія Арпада", Ужгородський замок, музей під відкритим небом "Старе Село", парк Шенборна "Воєводино".

Батьки і діти Кролевецької громади вдячні керівництву Сумської обласної ради, колективу санаторію "Малятко" за надану можливість відпочити групі дітей у Закарпатській області.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=345389991808414&set=pcb.345390311808382


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь