Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Щиро вітаємо Марію Чубревич з «бронзою» 🥉(підготувала тренер-викладач Євгенія Коровʼяковська) і вихованців ДЮСШ «Олімп» з результативними виступами на Чемпіонаті України з дзю-до

Дата: 25.02.2024 17:08
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

22-23 лютого в місті Київ відбувся Чемпіонат України з дзюдо серед кадетів до 18 років. Понад 600 учасників прийняли участь у змаганнях.

Вихованка ДЮСШ « Олімп» Кролевцької міської ради Чубревич Марія посіла - ІІІ місце у ваговій категорії -40 кг. - (тренер-викладач Коров'яковська Євгенія).

Також наші вихованці Костель Дарія, Шумейко Дарʼя, Рядченко Артур, Мормоль Максим, Іванова Каріна, Сергієнко Олександр, Шумейко Дарʼя, Марченко Дарʼя, Пономаренко Ігор, Лавренко Іван, Кузнецов Артем, Єфіменко Максим та Грамм Ростислав виступили на даних змаганнях отримавши великий досвід. Вітаємо наших вихованців та тренерів-викладачів Коров'яковську Євгенію та Пономарчука Дмитра за підготовку. Висловлюємо слова вдячності Євгенію Нечиту,депутату Кролевецької міської ради Мацаку Василю, Станіславу Велесю та батькам за допомогу для участі наших вихованців у змаганнях.

Більше фото тут  https://www.facebook.com/photo/?fbid=373289292125332&set=pcb.373289792125282


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь