Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Вчора Президент України Володимир Зеленський у межах форуму «Україна. Рік 2024» розповів про перспективи щодо озброєння для України, контрнаступ ЗСУ у 2023 році та плани на 2024 рік.

Дата: 26.02.2024 11:40
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

«Верховний Головнокомандувач озвучив низку важливих тез. Головна: для нашої Перемоги необхідна консолідація – зазначив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх. – Президент зазначив, що третій рік повномасштабної війни – переломний. Від нього буде залежати формат закінчення війни. Існує багато нових викликів. Наразі нам усім потрібна мужність і стійкість, щоб їх подолати і вийти переможцями».

☝️Президент переконаний, що у України немає іншого вибору, ніж гарантувати собі безпеку. Безпека має бути як внутрішня та і зовнішня.

💬«Очевидно, що наша внутрішня безпека – це потужна армія, підтримка людей і міжнародних партнерів», – зазначив Володимир Артюх.

☝️До речі, щодо допомоги міжнародних партнерів, то Володимир Зеленський має сподівання, що Конгрес США ухвалить позитивне рішення щодо допомоги Україні. Американська допомога – це питання не фінансового резерву. Це питання конкретних пакетів зброї, наповнення конкретного захисту нашої держави.

✅Крім того, Володимир Зеленський анонсував візит президента Франції до України, зазначивши, що з візитом Макрона з’являться нові можливості щодо підтримки України. Говорив він і про підтримку інших закордонних партнерів.

🔷Детальніше – на сайті Президента України: https://www.president.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь