Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На Сумщині посилюють підтримку місцевих виробників

Дата: 29.02.2024 16:47
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

ачальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх разом з керівництвом та представниками одного з виробничих підприємств області, Фонду Держмайна обговорив ряд важливих питань щодо розвитку економіки Сумщини.

☝️Зокрема, був укладений меморандум про співпрацю між Регіональним відділенням Фонду державного майна України у Полтавській та Сумській областях та Сумською обласною військовою адміністрацією.

🔷Це сприятиме покращенню взаємодії структур на системній основі та дозволить ефективніше співпрацювати з метою наповнення бюджету через реалізацію малої і середньої приватизації.

🟢Володимир Артюх акцентував увагу, що підтримка місцевих виробників, імпортозаміщення є пріоритетними напрямками, які покладені в основу всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні», презентованої президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ.

💬«Разом з місцевими виробниками працюємо над тим, щоби відновити, стабілізувати та розвивати конкурентоспроможне виробництво. Це допомога армії, це робочі місця, це наповнення бюджетів. Є підтримка з боку керівництва держави, є взаєморозуміння на рівні громад, підприємств щодо спільного плану дій.

Кожне підприємство, кожен виробник – важливий для досягнення нашої спільної мети – Перемоги України!” – зазначив начальник Сумської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь