Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

29 лютого, Кролевеччина провела в останню путь мужнього Героя, земляка-захисника, полеглого під час виконання бойового завдання – ЗАВАДСЬКОГО Олексія Михайловича.

Дата: 01.03.2024 11:15
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Віддати останню шану воїну прийшли близькі, друзі, представники влади, знайомі та жителі громади. Земляки прощалися із Героєм, не стримуючи сліз, бо кожна така втрата невимовним горем розливається у жилах кожного українця.

Олексій віддав найдорожче – своє життя за святу місію Захисника Батьківщини. Висловлюємо щирі співчуття рідним від страшної втрати, схиляємо голови у скорботі.

Чин відспівування за загиблим воїном було звершено у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної Церкви України. Похований захисник на кладовищі по вулиці Загребельна міста Кролевця.

Олексій Михайлович назавжди залишиться в нашій пам’яті, як справжній патріот України, людина з великим серцем і високими моральними принципами.

Світла пам’ять і вічна слава Герою!

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=713814410868510&set=pcb.713814667535151


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь