Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Протягом березня 2024 року будуть здійснюватися виїзди до сільської місцевості мобільної мультидисциплінарної команди.

Дата: 14.03.2024 16:47
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

За підтримки організацією Пакт яка є виконавцем проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» протягом березня місяці 2024 року будуть здійснюватися виїзди до сільської місцевості мобільної мультидисциплінарної команди. Основними спеціалістами команди є лікар ЗП-СЛ/ лікар педіатр, сестра медична, психолог та соціальний працівник.

✅Прийом буде проводитися з 11.30 в приміщеннях фельдшерських пунктів та за потреби будуть здійснюватися виїзди до місця проживання/ перебування пацієнта.

👩‍⚕️Сімейний лікар готовий надати консультації, діагностику та призначення лікування для всіх членів вашої родини. Ви зможете звернутися до нього з будь-якими питаннями стосовно вашого здоров'я та отримати необхідну допомогу.

✅Психолог також буде доступний для консультування. Він зможе допомогти вам управляти стресом, розібратися з емоційними проблемами та забезпечити вам психологічну підтримку.

✔️Крім того, соціальний працівник надаватиме допомогу по вирішенню соціальним питанням. Ви зможете отримати інформацію про доступні соціальні програми та послуги, які можуть бути корисними для вас або вашої сім'ї.

😊Наші фахівці будуть раді допомогти вам і зробити все можливе для вашого здоров'я та добробуту.

❤️Бережіть себе та близьких і будьте здорові.

Щиро дякуємо організації Пакт яка є виконавцем проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» за підтримку і допомогу мешканцям старостинських округів нашої громади

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь