Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Обтовому відбулось громадське слухання, щодо затвердження кандидатури на посаду старости – Тетяни Миколаївни Петренко.

Дата: 15.03.2024 10:17
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

З робочим візитом відвідав Обтівський старостинський округ. Зокрема, взяв участь у громадських слуханнях, щодо затвердження кандидатури на посаду старости – Тетяни Миколаївни Петренко. Це молода, енергійна, завзята і відповідальна жінка, яка має гарні організаторські здібності та душею вболіває за ввірений їй округ. В свою чергу пані Тетяна запевнила, що докладе максимум зусиль, щоб старостинський округ був упорядкований та розвивався. В обговоренні взяли участь жителі сіл Обтове та Губарівщина, які висловили свою підтримку кандидатурі.

Наступним кроком буде - винесення на розгляд міської ради проекту рішення щодо затвердження Тетяни Миколаївни на посаду старости Обтівського старостинського округу.

Також разом з обтівчанами обговорили першочергові проблемні питання та шляхи їх вирішення: грейдування, підсипки доріг, видалення аварійних дерев, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ тощо.

Всі погодились, що тільки спільними зусиллями міської ради, старостату, активних жителів громади та відповідального бізнесу зможемо справитись із наміченими завданнями.

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

Фото без опису

Фото без опису

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=7359235687525614&set=pcb.7359236697525513


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь