Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Продовжуємо працювати над залученням міжнародної допомоги для мешканців Кролевеччини.

Дата: 19.03.2024 17:14
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Разом з моїм заступником В’ячеславом Жовтею зустрілись із фахівцями UNDP в Україні та обговорили дорожню карту участі нашої громади у проєкті «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, в які повертаються і які приймають ВПО)», який впроваджує UNDP в Україні за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

Також, спеціаліст з питань верховенства права та доступу до правосуддя Іван Гончарук та фахівчиня з мобілізації громад в Сумській області Ольга Резніченко презентували та разом з працівниками структурних підрозділів міської ради: соціальної та ветеранської політики, освіти, економічного розвитку та інфраструктурних проєктів, молоді та спорту, культури і туризму, надання правової допомоги обговорили найближчі заходи за проєктом, зокрема навчання та розроблення міні-ініціатив у Кролевецькій громаді та їх подальшу реалізацію.

Важливо, що наскрізною складовою проєкту, яка супроводжуватиме всі передбачені активності та заходи, є створення умов для реінтеграції ветеранів та ветеранок та членів їх родин у громади.

Щиро дякую UNDP в Україні та сподіваюсь на результативну співпрацю і допомогу

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь