Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

В дружній і затишній атмосфері підопічні Будинку-інтернату разом зі своїми друзями з Публічної бібліотеки відзначили Всесвітній день поезії

Дата: 21.03.2024 15:50
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Сьогодні дружньо, тепло та затишно відзначаємо Всесвітній день поезії у поетичній вітальні «Магія поезії» спільно з нашими друзями з Публічна бібліотека Кролевецької міської ради. Підопічні дізналися історію заснування цього свята, основну його ідею та мету, цікаві невідомі факти про поезію, брали участь в поетичній та музичній вікторині, відгадували найвідоміших українських поетів та поетес за портретним зображенням та за уривками з їхніх творів, і звичайно ж декламували улюблені поетичні твори напам’ять. Особливо приємно відзначити, що наші мешканці дуже творчі і талановиті, і сьогодні вони також вражали присутніх своїми чуттєвими авторськими віршами.

«Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі» говорить Ліна Костенко. А в наш страшний воєнний час це ще й слова, що мають силу зброї, адже українська поезія, яка звучить всюди, і навіть на передовій, і в укриттях, загартовує єдність нації.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=742626701329661&set=pcb.742631887995809


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь