Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Непомірна втрата для Кролевеччини.

Дата: 02.04.2024 11:19
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

На 88 році відійшла у засвіти Ніна Павлівна ВІТУШКО-Людина, безцінний вклад якої у розвиток культурного, просвітянського життя нашої громади є неоціненним.

Ніна Павлівна пропрацювавши все життя вчителем-не тільки навчала декілька поколінь кролевчан історіі, любові до рідного краю, людяності, а й відкривала забуті сторінки історії Кролевеччини. Саме завдяки напруженій дослідницькій праці Ніни Павлівни кролевчани заново відкрили для себе багатьох знаменитих земляків: Миколу Лукаша, Олексу Грищенка, Віру Смереку та інших. Ніна Павлівна має понад 100 публікацій в пресі - в районній, обласній і загальнодержавній періодиці, закордонних виданнях. У 2007 р. побачила світ книга Н. Вітушко «Просвіта – наша доля».

Ніна Павлівна Вітушко була справжнім лідером, яка змогла зацікавити, об’єднати та згуртувати небайдужих кролевчан в організацію «Просвіта». Саме завдячуючи невтомній праці Ніни Вітушко, наша громада має такий потужний просвітянський рух.

Незважаючи на поважний вік та воєнний стан Ніна Павлівна до останнього продовжувала вести просвітницьку діяльність.

Висловлюємо щирі співчуття родині Ніни Павлівни Вітушко. Нехай добрий, світлий спомин назавжди залишиться у серцях рідних, друзів, колег та усіх, хто її знав, любив і шанував. Поділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Царство небесне, вічна і світла пам’ять🙏


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь