Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ПОКИ МИ ПРО НИХ ПАМ’ЯТАЄМО!

Дата: 04.04.2024 17:41
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Президент України Володимир Зеленський відзначив Орденом «За мужність» III ступеня наших Героїв –захисників НИКИПОРЦЯ Сергія Анатолійовича (посмертно) і ГРИЩЕНКА Станіслава Валерійовича (посмертно), які віддали своє життя за Україну.

Сьогодні голова Сумської ОВА Володимир Артюх зустрівся із родинами полеглих оборонців, щоб вшанувати пам'ять Героів і передати державні нагороди.

Вічна пам‘ять і слава нашим полеглим Героям!🇺🇦

Солдат НИКИПОРЕЦЬ Сергій Анатолійович, 28.04.1992 р.н. Проживав у селі Грузьке. Мобілізований 23.03. 2023 року. Захищав Батьківщину у 46 окремій десантно - штурмовій бригаді. Загинув 25 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання по захисту України її свободи і незалежності у Запорізькій області.

Солдат ГРИЩЕНКО Станіслав Валерійович, 09.02.1988 р.н., до призову проживав разом зі своєю сім'єю у селі Обтове. Мобілізований 31.08.2022 року. Мужньо виконавши військовий обов'язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 15 квітня 2023 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу та стрілецького бою з противником в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь