Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ПОКИ МИ ПРО НИХ ПАМ’ЯТАЄМО!

Дата: 04.04.2024 17:41
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Президент України Володимир Зеленський відзначив Орденом «За мужність» III ступеня наших Героїв –захисників НИКИПОРЦЯ Сергія Анатолійовича (посмертно) і ГРИЩЕНКА Станіслава Валерійовича (посмертно), які віддали своє життя за Україну.

Сьогодні голова Сумської ОВА Володимир Артюх зустрівся із родинами полеглих оборонців, щоб вшанувати пам'ять Героів і передати державні нагороди.

Вічна пам‘ять і слава нашим полеглим Героям!🇺🇦

Солдат НИКИПОРЕЦЬ Сергій Анатолійович, 28.04.1992 р.н. Проживав у селі Грузьке. Мобілізований 23.03. 2023 року. Захищав Батьківщину у 46 окремій десантно - штурмовій бригаді. Загинув 25 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання по захисту України її свободи і незалежності у Запорізькій області.

Солдат ГРИЩЕНКО Станіслав Валерійович, 09.02.1988 р.н., до призову проживав разом зі своєю сім'єю у селі Обтове. Мобілізований 31.08.2022 року. Мужньо виконавши військовий обов'язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 15 квітня 2023 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу та стрілецького бою з противником в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь