A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Щиро вітаємо вихованців ДЮСШ «Олімп» Яценка Єгора, Михайла Самойленка, Олександра Довгулю, які у безкомпромісній боротьбі вибороли і стали Чемпіонами України, срібними та бронзовими призерами чемпіонату України зі спринту та радіоорієнтування

Дата: 08.04.2024 14:03
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

З 4 по 7 квітня 2024 року в м. Бережани, Тернопільська область, пройшов чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації. Спортсмени м. Києва, Київської, Волинської, Вінницької, Сумської, Хмельницької, Львівської, Донецької, Івано-Франківської областей змагалися в чотирьох вправах - це класичні дистанції на діапазонах 144 МГц та 3.5 МГц, спринт і радіоорієнтування.

Газука Артем (ч-14) і Яценко Єгор (ч-16) стали бронзовими призерами на класичній дистанції 3,5 МГц, а в командному заліку на цьому діапазоні в групі ч-16 - Яценко Єгор та Довгуля Олександр стали срібними призерами. На класичній дистанції 144 МГц Яценко Єгор (ч-16) став Чемпіоном України, а також в складі команди ч-16 Яценко Єгор та Довгуля Олександр здобули перше місце. Команда у віковій категорії ч-19, до якої входив Самойленко Михайло, стала чемпіоном України у вправі спринт і класичній дистанції на діапазоні 144 МГц. А в радіоорієнтуванні стали срібними призерами. Цей гарний виступ став можливим, завдяки наполегливим тренуванням. Вітаємо наших переможців та тренера-викладача Сергія Щербаня за підготовку.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=397896209664640&set=pcb.397898552997739


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь