A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Щиро дякуємо проєкту USAID Ukraine - USAID Україна «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» та всім причетним за медичну, соціальну та психологічну допомогу жителям Кролевеччини

Дата: 09.04.2024 13:51
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

«Моє здоров’я, моє право».

Підтримуємо Україну у забезпеченні права українців на здоров’я, у тому числі психічного. Працюємо разом, щоб громадяни мали доступ до якісних послуг та користалися своїм правом.

Через військову агресію рф доступ населення до медичної, психологічної та соціальної допомоги є серйозним викликом для України. Це особливо відчувається у віддалених, важкодоступних районах, у громадах, які найбільше постраждали від війни або нині потерпають від обстрілів через близькість лінії фронту чи кордону з росією.

Дієвим рішенням за таких обставин є створення мультидисциплінарних мобільних команд. За підтримки проєкту USAID Ukraine - USAID Україна «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» такі команди були створені у Кролевецькій громаді Сумської області та Овруцькій громаді Житомирської області. До складу кожної команди входить лікар загальної практики, медична сестра, психолог і соціальний працівник. Робота фахівців спрямована передусім на профілактику захворювань, скринінг, ранню діагностику, надання базової медичної допомоги і психосоціальної підтримки жителям віддалених місцевостей.

Нещодавно ми познайомилися ближче з командою Цпмсд Кролевецької Міської Ради під час одного з тренінгів у межах Проєкту. Навчання допомагає поглибити знання за такими темами, як інфекційні та неінфекційні захворювання, паліативна допомога, ґендерно-зумовлене насильство, інфекційний контроль та імунопрофілактика тощо.

Про що розповіли представники команди, читайте у дописах до фото.

Pact

Swiss Tropical and Public Health Institute (Swiss TPH)

Європейський інститут політики громадського здоров’я - ЄІПГЗ

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=405581728888641&set=pcb.405595442220603


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь