Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

на Кролевеччині працює мультифункціональна мобільна бригада з надання комплексу психосоціальної підтримки дітям та родинам з дітьми вразливих категорій населення.

Дата: 10.04.2024 11:00
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Завдячуючи проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Надання комплексних послуг соціального захисту в Сумській області у віддалених районах», за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID, який реалізовує Громадська організація «Клуб рибалок України» на Кролевеччині працює мультифункціональна мобільна бригада з надання комплексу психосоціальної підтримки дітям та родинам з дітьми вразливих категорій населення.

Мобільна бригада – це команда швидкого реагування, що надає соціально-психологічну допомогу сім'ям з дітьми та іншим людям, постраждалим від війни. До складу команди входять психолог, соціальний працівник, юрист та медик. Усі члени команди сприятимуть наданню комплексних соціальних послуг. Нагадуємо, що мобільні бригади працюють у шести регіонах Сумської області, а саме в містах та селах: Суми, Охтирка, Лебедин, Шостка, Кролевець, Дубов’язівка та охоплюватимуть найвіддаленіші населені пункти.

За перший квартал роботи мобільною бригадою м. Кролевець було відвідано більше 10 населених пунктів та близько 300 дітей отримали індивідуальні консультації соціальних працівників, психологів, медичних працівників.

Дякуємо всім причетним за підтримку і надання допомоги жителям Кролевеччини

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=735720538677897&set=pcb.735721028677848


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь