Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Щиро дякуємо Миколі Олександровичу за цікаву, пізнавальну зустріч з юними Кролевчанами та подаровані бібліотеці книги

Дата: 11.04.2024 10:42
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

«Поезія його душі»

Благодатна й щедра на таланти наша рідна Кролевеччина.

Сьогодні у дитячій бібліотеці - філії відбулася зустріч з письменником рідного краю Миколою Олександровичем Калюком, на яку завітали учні 4-В класу Кролевецького ліцею № 1. Діти з неприхованим інтересом слухали розповідь життєвої дороги письменника. Микола Олександрович поділився теплими спогадами дитинства про перші мистецькі спроби, міркуваннями щодо стану сучасної дитячої літератури та зачитав уривки з власних віршованих творів, що було сприйнято особливо емоційно. Спілкування пройшло дуже жваво. Зустріч настільки зацікавила присутніх, що наприкінці з’явилося багато бажаючих сфотографуватися з відомим земляком.

Головною метою сьогоднішнього заходу було не тільки знайомство дітей з творчістю письменника та краєзнавця, а й залучення їх до читання, на яскравому прикладі того, яку роль книга зіграла в житті автора. А на згадку Микола Калюк подарував бібліотеці дві книги «Росяне намисто» та «Зігріє душу посивілий храм» з автографом. Тож бібліотекарі запрошують всіх користувачів познайомитися зі збірками в нашій книгозбірні.

Сподіваємось, що зустріч з Миколою Олександровичем Калюком залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів письменників- земляків.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=925469206253283&set=pcb.925470359586501

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь