Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Щиро дякуємо Миколі Олександровичу за цікаву, пізнавальну зустріч з юними Кролевчанами та подаровані бібліотеці книги

Дата: 11.04.2024 10:42
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

«Поезія його душі»

Благодатна й щедра на таланти наша рідна Кролевеччина.

Сьогодні у дитячій бібліотеці - філії відбулася зустріч з письменником рідного краю Миколою Олександровичем Калюком, на яку завітали учні 4-В класу Кролевецького ліцею № 1. Діти з неприхованим інтересом слухали розповідь життєвої дороги письменника. Микола Олександрович поділився теплими спогадами дитинства про перші мистецькі спроби, міркуваннями щодо стану сучасної дитячої літератури та зачитав уривки з власних віршованих творів, що було сприйнято особливо емоційно. Спілкування пройшло дуже жваво. Зустріч настільки зацікавила присутніх, що наприкінці з’явилося багато бажаючих сфотографуватися з відомим земляком.

Головною метою сьогоднішнього заходу було не тільки знайомство дітей з творчістю письменника та краєзнавця, а й залучення їх до читання, на яскравому прикладі того, яку роль книга зіграла в житті автора. А на згадку Микола Калюк подарував бібліотеці дві книги «Росяне намисто» та «Зігріє душу посивілий храм» з автографом. Тож бібліотекарі запрошують всіх користувачів познайомитися зі збірками в нашій книгозбірні.

Сподіваємось, що зустріч з Миколою Олександровичем Калюком залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів письменників- земляків.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=925469206253283&set=pcb.925470359586501

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь