A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Поширення інформаційних матеріалів всеукраїнської комунікаційної кампанії щодо підтримки постраждалих внаслідок насильства під час війни

Дата: 17.04.2024 13:50
Кількість переглядів: 60

Фото без опису Фото без опису

 

   На виконання пріоритетних планів роботи Міжвідомчої робочої групи з питань протидії сексуальному насильству та надання допомоги постраждалим на 2024 рік, а саме – продовження інформаційної роботи з питань допомоги жертвам сексуального насильства під час війни, Службою Віце-прем'єр- міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій» розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим (далі – Платформа). Платформа (https://www.help- platform.in.ua), на якій представлено інформацію щодо всіх актуальних сервісів безоплатної допомоги та підтримки постраждалим від насильства під час війни, створена за участі членів Міжвідомчої робочої групи: ключових міністерств, органів місцевого самоврядування, міжнародних та громадських організацій.

  Інформаційна кампанія про діяльність Платформи, яку здійснює агенція «Postmen» (ТОВ «Постмен-Україна»), має на меті простою мовою пояснити важливість звернення постраждалих по допомогу, а також поінформувати про доступні сервіси з надання такої допомоги. У межах кампанії заплановане розміщення інформаційних матеріалів у мережі Інтернет, зокрема у соціальних мережах та на офіційних сайтах обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування таких областей: Дніпропетровська, Вінницька, Волинська, Закарпатська, Запорізька, Миколаївська, Житомирська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Київська, Львівська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька, Черкаська, Чернігівська (приклади інформаційних матеріалів додаються). Також у перелічених областях заплановане розміщення інформаційних постерів в Центрах надання адміністративних послуг (далі – ЦНАПи), які будуть виготовлені та доставлені в області агенцією «Postmen».

  Відповідальним представником Служби Віце-прем'єр-міністра з комунікаційних питань кампанії визначено Анну-Марію Чайковську (063-683-3806). Відповідальним представником агенції «Postmen» з логістичних та організаційних питань кампанії є Дарія Вареник (093-381-4829).

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь