A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ОГОЛОШЕННЯ Про початок роботи над проєктом місцевого плану управління відходами Кролевецької міської територіальної громади

Дата: 17.04.2024 16:21
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

 

ОГОЛОШЕННЯ

Про початок роботи над проєктом місцевого плану управління відходами Кролевецької міської територіальної громади

 

На виконання пункту 1 частини другої статті 26 Закону України "Про управління відходами", відповідно до вимог Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 05.09.2023 р. № 947 уповноважені виконавчі органи Кролевецької міської ради розпочинають роботу над проєктом місцевого плану управління відходами Кролевецької міської територіальної громади.

 

Місцевий план управління відходами - документ державного планування, що містить комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території територіальної громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.

 

Інформуємо про утворення робочої групи для підготовки пропозицій до проекту місцевого плану та узгодження позицій до них (далі — робоча група), до складу якої можуть входити за згодою представники суб’єктів місцевого розвитку.

Пропонуємо долучитися до робочої групи представникам органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання, закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, агенцій місцевого та регіонального розвитку, асоціацій органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

Строки подання заявок на долучення до робочої групи: до 02 травня 2024 р.

 

Пропонуємо усім зацікавленим сторонам (суб’єктам господарювання, об’єднанням громадян, жителям громади та іншим) подавати пропозиції до проекту місцевого плану управління відходами Кролевецької міської територіальної громади.

Строки і форма подання пропозицій до проєкту місцевого плану: пропозиції приймаються до 31.05.2024 у письмовому вигляді з обґрунтуванням.

 

Заяви на долучення до робочої групи, а також пропозиції до проекту місцевого плану приймаються на адресу: м. Кролевець, вулиця Грушевського,19 кабінет 15 Відділ житлово-комунального господарства Кролевецької міської ради, або електронною поштою: krolgkh@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь