A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Оголошення про проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кролевецької міської територіальної громади

Дата: 26.04.2024 20:10
Кількість переглядів: 24

Оголошення про проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання на  здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на  території Лебединської міської територіальної громади - Лебедин | Офіційний  сайт Лебединської міської ради

 

Оголошення про проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кролевецької міської територіальної громади

З метою організації діяльності у сфері управління побутовими відходами на території Кролевецької міської територіальної громади, відповідно до підпункту 6 пункту "а" частини першої статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", частини третьої статті 33 Закону України "Про управління відходами", частини третьої статті 4 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2023 року № 918, на виконання рішення виконавчого комітету Кролевецької міської ради від 25 квітня 2024 року № 113 "Про проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кролевецької міської територіальної громади", виконавчий комітет Кролевецької міської ради оголошує конкурс з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кролевецької міської територіальної громади (далі - Конкурс):

Територія, на якій здійснюватимуться операції із збирання та перевезення побутових відходів, знаходиться в межах населених пунктів Кролевецької міської територіальної громади: місто Кролевець, Алтинівський старостинський округ, Бистрицький старостинський округ, Білогривський старостинський округ, Божківський старостинський округ, Грузчанський старостинський округ, Добротівський старостинський округ, Дубовицький старостинський округ, Камінський старостинський округ, Литвиновицький старостинський округ, Локнянський старостинський округ, Мутинський старостинський округ, Обтівський старостинський округ, Реутинський старостинський округ, Спаський старостинський округ, Тулиголівський старостинський округ, Ярославецький старостинський округ.

Місце проведення Конкурсу: 41300, Сумська область, Конотопський район, місто Кролевець, площа Миру, будинок 1, каб. № 22 (зал засідань).

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою.

Конкурсні пропозиції приймаються щоденно з 08.00 год. до 12.00 год. та з 13.00 год. до 17.15 год., п'ятниця до 16.00 год., крім вихідних (субота, неділя).

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 27 травня 2024 року до 17.00 год.

Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбудеться 28 травня 2024 року о 14.00 год. в приміщенні виконавчого комітету міської ради кабінет № 22 (зал засідань).

Контактна особа:

Жовтя В'ячеслав Павлович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, тел. (05453) 9-55-42;

Калина Оксана Валеріївна – головний спеціаліст юридичного сектору апарату Кролевецької міської ради, секретар конкурсної комісії, тел. (05453) 9-55-42.

 

Конкурсна документація з проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кролевецької міської територіальної громади

Додаток 1 

Додаток 2 

Додаток 3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь