Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

«Простір вільного спілкування набирає обертів»!

Дата: 10.05.2024 17:56
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Отримав масу позитиву та естетичного задоволення від спілкування з талановитими майстринями: Інною Сергієнко – квіткова терапія, Світланою Гайдученко – творчі роботи картин з кісток риби і тіста, Наталією Заплаткіною – солодощі, домашня випічка та від творчих майстерень, фотосушки і дитячих локацій. Дійсно «Простір вільного спілкування набирає обертів»!

Щиро дякую майстриням, працівникам культури, учасникам заходу та всім причетним за організацію та проведення непересічного наповненого позитивом і добром заходу.

Особливо дякую Громадській організації «Ініціативний центр сприяння та розвитку громадського почину «Єднання», Фонду «Партнерство за сильну Україну» (Кіномікс) та Громадській організації «Воргол» за надання допомоги у розвитку Простору вільного спілкування, який відкритий для всіх мешканців Кролевеччини та наших гостей!

Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=7602422406540273&set=pcb.7602427009873146


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь