Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Продовжуються роботи з поточного ремонту вулиці 8 Березня.

Дата: 16.05.2024 14:41
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Із-за погодніх умов в кінці минулого року не встигли реалізувати в повному обсязі проєкт "Поточний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вулиці 8 Березня в місті Кролевець".

⏭️Тому продовжуємо реалізацію даного проєкту та працювати над облаштуванням тротуарів на вказаній вулиці. Розпочаті підготовчі роботи. Роботи триватимуть орієнтовно впровдож двох тижнів, залежно від погодних умов.

‼️Зазначимо, проєкт фінансувався державою в 2023 році. Невикористані кошти по даному проєкту були перенесені рішенням депутатів на цей бюджетний рік, щоб реалізувати всі об'єми робіт згідно проєктно-кошторисної документації.

🔰Крок за кроком, долаючі всі труднощі , ми зробимо наше місто більш комфортним та більш привабливим.

Нагадаємо:

‼️ За розпорядженням Сумської обласної державної адміністрації № 477-ОД від 12 вересня 2023 року Кролевецька міська територіальна громада отримала субвенцію з державного бюджету в сумі 10 млн.гривень.

▶️Кошти державного дорожнього фонду громада повинна використовувати виключно за цільовим призначенням по об'єкту "Поточний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вулиці 8 Березня в місті Кролевець".

▶️Роботи виконує переможець тендерної закупівлі ТОВ "АТЛАНТ БУДПРОЕКТ"

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo/?fbid=403831715562841&set=pcb.403832142229465


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь