Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У міській раді відбулось чергове засідання Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості/відновлення.

Дата: 23.07.2024 10:40
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Участь у заході взяли 12 найактивніших членів Робочої групи, а також фахівчиня з мобілізації громад Сумської області, представниця ПРООН Ольга Резніченко.

👉Присутні заслухали Тетяну Куліш щодо реалізацію в громаді проектує-переможця «ЕкоПрес – Вперед до екологічного майбутнього».

👉Тетяною Харитоновою було презентовано проект "Ветеранський простір - Фортеця незламних". Який є ініціативою громадської організації "Кролевецька спілка учасників АТО" з метою створення на Кролевеччині інтеграційного простору для ветеранів, ветеранок та членів їх родин.

👉Про безпекову ситуацію в громаді присутніх інформував фахівець з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Кролевецького підрозділу ДСНС Геннадій Зима.

👉Також з Тетяною Резніченко обговорили поточну діяльність та плани найближчих активностей в межах проєкту Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, в які повертаються і які приймають ВПО)».

☝️Нагадуємо: Даний проєкт впроваджується UNDP в Україні за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів. Кращі міні-ініціативи отримають фінансову підтримку! А мета проєкту - об’єднати зусилля місцевої влади, громадських організацій, активістів, поліції, ДСНС та благодійних фондів задля покращення умов з безпеки в нашій громаді. Зокрема, через реалізацію відповідних ініціатив.

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=796755579241059&set=pcb.796756015907682


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь