Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Команди від Кролевецької громади разом із 5 партнерськими громадами Сумщини протягом місяця поринули у світ соціального підприємництва маючи свої непересічні ідеї та свіжий погляд на соціальні зміни.

Дата: 23.07.2024 17:22
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Це був місяць дійсно плідного навчання: члени команди опановували теорію, відпрацьовували нові знання та навички на практичних інтенсивах, працювали разом із запрошеними експертами та експертками у форматі індивідуальних консультацій. ❗️Навчання було організовано UNDP в Україні у партнерстві з Бізнес-школою Сумського національного аграрного університету за щедрої фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

☝️У результаті —на фінальному пітчингу було представлено 16 проєктів, серед яких 2 від Кролевеччини, а саме:

👉 «ЕкоПрес. Вперед до екологічного майбутнього» - Тетяни Куліш та

👉«Кролевецькі копчені смаколики» - Володимира Семки.

👉Проєкт «ЕкоПрес. Вперед до екологічного майбутнього» здобув підтримку від UNDP. Як повідомила пані Тетяна цей соціальний проєкт зосереджується на вирішенні проблеми утилізації відходів з метою збереження навколишнього середовища та підвищення екологічної свідомості населення. А також, зазначила ключові аспекти проєкту: зменшення кількості відходів за рахунок впровадження ефективних методів сортування, переробки та повторного використання відходів.

🤝Щиро вітаємо Тетяну Куліш та всю команду Кролевеччини із трансформацією ідей в реальні соціально-значущі проєкти з реальною фінансовою підтримкою від Міжнародних партнерів на їх реалізацію.

Працюємо далі…

#UNDP Ukraine

Більше фото тут https://www.facebook.com/photo?fbid=796898999226717&set=pcb.796899099226707


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь