A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Небесна СОТНЯ. Герої не вмирають!

Дата: 20.02.2021 11:07
Кількість переглядів: 1972

Фото без опису

20 лютого вся Україна згадує події на Майдані, що отримали назву Революції Гідності, та вшановуємо пам'ять загиблих українців, яких сьогодні увіковічнено Героями Небесної Сотні. Тисячі поранених і більше 100 людей було вбито. Їх назвали Небесною Сотнею. Посмертно їм присвоєно звання Героїв України та Лицарів Ордену Героїв Небесної Сотні. Про них вже складено безліч віршів і пісень. По країні є вулиці та площі, названі на честь героїв Майдану.

Сьогодні у Кролевці відбувся мітинг-реквієм на якому вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, які загинули підчас буремних подій  у Києві, на вулицях Грушевського, Інституцькій та Майдані Незалежності в лютому2014 року.

Гіркі події тих днів досі не залишають байдужими кролевчан. Керівництво, депутати, працівники Кролевецької міської ради, активісти, волонтери та громадськість Кролевеччини цього дня зібралися біля пам’ятного знаку, що встановлений на площі Миру, щоб вшанувати пам'ять загиблих.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні віддали шану жертвам тих подій, які навіки залишаться в історії України.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь